ImportError: No module named ntacls

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ImportError: No module named ntacls

chinni
Hi,

     I compiled and installed successfully samba4-alpha15. when i run ./provision , I am getting the following error :

 File "./provision", line 34, in <module>
    import samba.ntacls
ImportError: No module named ntacls


command I ran is

./provision --realm=mydomain.com --domain=MYDOMAIN --adminpass=somepasswd --server-role='domain controller'
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ImportError: No module named ntacls

Jelmer Vernooij
On Thu, 2011-03-10 at 06:35 -0800, chinni wrote:
> Hi,
>
>      I compiled and installed successfully samba4-alpha15.
Which git revision is that? Alpha15 is not out yet.

>  when i run
> ./provision , I am getting the following error :
>
>  File "./provision", line 34, in
>     import samba.ntacls
> ImportError: No module named ntacls
>
>
> command I ran is
>
> ./provision --realm=mydomain.com --domain=MYDOMAIN --adminpass=somepasswd
> --server-role='domain controller'
What directory are you running it from ? Is still from the system
install?

Cheers,

Jelmer

signature.asc (853 bytes) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ImportError: No module named ntacls

chinni
Hi,

       I included the python path when i ran provision . Now provision was successful.

Thanks,
Chinni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ImportError: No module named ntacls

Jelmer Vernooij
On Thu, 2011-03-10 at 22:12 -0800, chinni wrote:
>        I included the python path when i ran provision . Now provision was
> successful.
The python path should be set automatically by provision itself at
startup. Did you move it after it was installed?

Cheers,

Jelmer

signature.asc (853 bytes) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ImportError: No module named ntacls

Andrew Bartlett
On Fri, 2011-03-11 at 11:10 +0100, Jelmer Vernooij wrote:
> On Thu, 2011-03-10 at 22:12 -0800, chinni wrote:
> >        I included the python path when i ran provision . Now provision was
> > successful.
> The python path should be set automatically by provision itself at
> startup. Did you move it after it was installed?

This to me indicates a previous Samba install was not removed before
this alpha was removed.  I think this can cause this kind of issue.

Andrew Bartlett

--
Andrew Bartlett                                http://samba.org/~abartlet/
Authentication Developer, Samba Team           http://samba.org
Samba Developer, Cisco Inc.